Rreth Nesh

Sjellim Besueshmeri

 

Historia 

Rali color mori jete I frymezuar nga natyra dhe shumellojshmeria e ngjyrave te krijesave te saj.

Cdo color apo nuance e vecante qe na ofron natyra ne duhet te  jemi te gatshem per ta ofruar dhe per ta aplikuar ne hapsira te ndryshme duke e bere jeten tone sa me te bukur dhe me me shume ngjyra per te sjelle nje atmosfere te kendshme dhe duke ofruar ngjyrat e nenes natyre prane njerezve pa demtuar shendetin e tyre dhe me cmimet me konkuruese me produktet RALI COLOR. Ky eshte qellimi dhe vizioni i kompanise sone.

Bukuria dhe atmosfera e ngjyrave te perdorura  ne ndertesat e cdo qyteti apo fshati ben qe te krijohet nje peisazh i kendshem per te gjithe ne. Eshte gjithashtu nje deshire shume e madhe nga ana jone qe ne te jemi kontribues per keto ndryshime.

Teknologjia e aplikuar ne fabriken tone eshte nga me modernet.

Linja e prodhimit eshte Gjermane dhe e gjithe lenda e pare jane me cilesoret ne boten e ngjyrave dhe  sigurohet  nga Europa dhe SH.B.A. Nje staf me shume eksperience ne prodhimin e bojes dhe me mbikqyrje nga profesore te ndryshem, analizon ne cdo kohe  produktet. Ne kete menyre ne i ofrojme klientit nje produkt shume te sigurte.Brenda nje kohe shume te shkurter ne po arrijme qe te ndryshojme dhe orientojme konsumatoret drejt kerkesave te reja ndaj tregut.

Rali Color i ofron klienteve te tij nje nga produktet me cilesore ne rajon. Si nje sipermarje e pergjegjeshme ne jemi te detyruar te vendosim ne fokus te projekteve tona mbrojtjen e konsumatorit dhe te familjes se tij.Ne kete menyre Rali Color ka eleminuar perberesit e demshem per shendetin ne produktet qe ai i ofron klienteve te tij.

"Nje dite e bukur, lumtur dhe enrgjike fillon me ngjyren ideale"

ÇERTIFIKIME

2014-11-03_Rali-Color_certificato 9001 eng
certifikate rali color
1299_12964

KRYE TE FAQES